fbpx

Hei!

Mina olen Janita Raudsepp. Mul on hea meel, et oled jõudnud Avastusruumi ning tunned huvi isikliku arengu vastu.

Minu enda teekond eneseavastuse ja isikliku arengu poole algas juba hilises teismeeas, kui hakkasin aina enam uurima erinevaid materjale, et inimeste toimimisest aru saada. See tundus nii põnev, kuidas me kõik oleme justkui samasugused, aga teisalt on meil kõigil oma soovid, probleemid ja unistused.

2022. aastal otsustasin peale tööalast läbipõlemist IT-sektoris ja mõneajast enda heaolule keskendumist asjaga veelgi süvitsi minna ning hakkasin õppima NLP-d. Nüüdseks olen rahvusvaheliselt sertifitseeritud NLP treener ja koolitaja. Minu eesmärk on saada ka kutsega täiskasvanute koolitajaks. Nii saan veelgi professionaalsemalt toetada inimeste arengut.

Mis on NLP?

NLP ehk neurolingvistiline programmeerimine on nagu kasutusjuhend su aju jaoks. See on kogumik põhimõtteid ja meetodeid, mille abil on võimalik paremini mõista oma mõtteid, tundeid ja käitumist.

  • Neuro ehk mõtted – aju ja närvisüsteem
  • Lingvistiline ehk keelekasutus – keel, mille kaudu end väljendame ja välismaailmaga suhtleme
  • Programmeerimine ehk käitumine – meie mustrid, uskumused ja strateegiad, mis meie edu mõjutavad

Väärtused ja põhimõtted

Lisaks NLP põhimõtetele toetun ka iseenda ATH ehk aktiivsus- ja tähelepanuhäirega elamise kogemusest. ATH-ga inimeste jaoks sageli ei sobi traditsiooniliselt pakutavad lahendused ning edu saavutamiseks on vajalik olla oluliselt paindlikum ja omada suuremat enesejuhtimise tööriistade pagasit, et eluga toime tulla ja edu saavutada.

Soovin inimestele anda praktilisi ja paindlikke vahendeid, mida koheselt oma ellu rakendada saab. Unistan, et minuga koostöös leitud lahendused oleksid jätkusuutlikud ning aitaksid edu saavutada ka iseseisvalt tegutsedes.

Klientide tagasiside ja rahulolu

Janital on eriline oskus luua süsteemne ja õppijakeskne koolitus, kus valitseb soe õhkkond ning millest on kasu igaühele, kes on valmis avastama endas uusi tasemeid.

Andres Kiviselg

andreskiviselg.com

Janita töötuba andis mulle selge ülevaate, millised uskumused mind hetkel kõige tugevamalt ettevõtluses mõjutavad. Ning kohe ka lahendused, kuidas nendega tegeleda! Tegevused olid piisavalt kaasavad ja praktilised ehk juba samal päeval oli tunne, et olen sammu edasi liikunud.

Ilona Tint

ilonatint.ee

Janita suur tugevus juhendajana on süsteemne mõtlemine,  suure pildi
nägemise võime, selge ja täpne keelekasutus ning suurepärane
eesmärgipäraste küsimuste esitamise oskus. Janita oskab empaatiliselt
kuulata, rääkija vaatenurgaga sobituda ja rakendada edasiviivat
küsimusmõtlemist.

Ave, Viive, Külli

NLP instituut

Võta ühendust ja alusta teekonda heaolu saavutamiseks

Avastusruum pakub personaalset coachingut ja enesearengukoolitusi. Individuaalne lähenemine ja asjatundlikkus tagavad, et leiate oma tugevused ja saavutate soovitud eesmärgid. Võta ühendust, et saada personaalset nõustamist ja astu esimene samm oma arenguteekonnal.